Minden cég és vállalkozás működéséhez elengedhetetlen dolog a könyvelés. Azt viszont nem mindenki tudja, hogy miért életbevágóan fontos a megfelelő szakembert választani erre a feladatra.

A könyvelés folyamata során egy cég gazdasági eseményei kerülnek rögzítésre. Ez a folyamat törvény által szabályozott, ezért fontos, hogy hozzáértő szakember foglalkozzon vele.

könyvelés - emeste.hu

könyvelés

A magas színvonalú könyvelés rengeteg lehetőséget rejt magában. Egy átlagos szakembernek csak annyi a célja, hogy elvégezze a szükséges feladatokat. Ezzel szemben a mi célunk az, hogy az Ön vállalkozása a lehető legnyereségesebben működjön, ehhez nyújtunk szakértő segítséget.

Ez semmiféle törvényellenes dolgot nem jelent, csupán az adóoptimalizálást, amellyel biztosíthatja, hogy vállalkozásának, cégének ne legyen felesleges kiadása, és az összes lehetőségét képes legyen kihasználni. Ez a teljeskörűség a különbség az átlagos könyvelés és a kiemelkedő, megbízható munka között.

Könyvelés megfelelő szakemberrel

A megfelelő szakember kiválasztásával biztosítjuk, hogy a kommunikáció folyamatos, az adatok mindig naprakészek legyenek, amellyel mind a két fél elkerülheti a kellemetlen meglepetéseket.

Ha mind a két fél folyamatosan tájékoztatja egymást, azzal elkerülhetőek a váratlan és szükségtelen kiadások, valamint ami nagyon fontos, az esetleges büntetések is.

A naprakészség nem csak a cég történéseit illetően fontos. A könyvelés megfelelő elvégzése érdekében egy igazi szakember folyamatosan tájékozódik a törvények és szabályozások esetleges változásai felől, hogy azoknak megfelelően járhasson el a továbbiakban.

Minden ügyfelünk számára egyénileg elemezzük ki, hogy mik a legjobb lehetőségek és mik azok, amiket jobb elkerülni. Ezt folyamatosan tesszük, a könyvelés szabályozásainak változásait figyelembe véve. Az Ön vállalkozása ugyanannyira fontos nekünk, mint a sajátunk, és ennek megfelelően a legjobb minőségű szolgáltatást nyújtjuk.

könyvelés - emeste.hu

könyvelés

Szolgáltatásaink kivételes színvonalának bizonyítványa harminc éves tapasztalatunk, amely alatt széles ügyfélkörre tettünk szert hosszú együttműködési időre alapozva. Az M&T Kft. munkatársainak szaktudása megbízható, szorosan összetartó csapatot alkotunk a precíz és alapos munkavégzés érdekében.

A mi naprakészségünk az Ön előnye. A vállalkozásának pénzügyi működéséről való információkat úgy adjuk át, hogy biztosítva legyen a félreértések és a bonyolult megfogalmazások elkerülése. Ez ad alapot ahhoz, hogy előrevetíthetőek legyenek a lehetőségek és az esetleges problémák, és ennek megfelelően intézkedhessen a lehető legjobb végkimenetel érdekében.

További szolgáltatásaink

A könyvelés mellett még több olyan szolgáltatást is nyújtunk, melyek egy vállalkozás működéséhez elengedhetetlenek.

Ezek közé tartozik a könyvvizsgálat, bérszámfejtés, adótanácsadás, adótervezés, a korábban említett adóoptimalizálás, az adóbevallások és beszámolók, valamint szabályzatok készítése.

Teljes körű számviteli szolgáltatás ellátását tudjuk nyújtani gazdasági társaságok, valamint nonprofit szervezetek részére, igény szerint akár angol vagy német nyelven is.

Számunkra az ideális állapotot az jelenti, amikor az összes ügyfelünk elégedett.

A legfőbb célunk az, hogy a könyvelés az Ön számára ne csak egy kötelezettség, hanem egy lehetőség legyen.